Wat anderen ervaren

Bianca

Wat een fijne ervaring is het elke keer weer om bij Nynke op de stoel of tafel te mogen zitten/liggen. Je voelt je hele lichaam stromen, alle energie banen worden, zoals ik het altijd maar noem weer even op hun plaats gezet, en daarmee ook direct aangezet. Echt een aanrader om te gaan ervaren en genieten. Ik voel me na een behandeling bij Mood shiatsu weer helemaal top. Nynke analyseert voor je de behandeling gaat ontvangen heel goed waar de knelpunten zitten, en of je ergens specifiek last van hebt. Ik ben blij met Nynke als shiatsu therapeut in ons dorp.

Petra

Al jaren heb ik een gevoelige buik. Bij de eerste massage van Nynke voelde ik gelijk dat er beweging in kwam. Het is nu meer in balans, en ik voel mij energieker.

Paulien

Aandacht, voelen door aanraking, met energie als basis is hoe Nynke het omschrijft. En dat is precies hoe ik het ook ervaar. Ik kwam bij Nynke voor spanningsklachten, maar door haar therapie heb ik geleerd om naar mijn lijf te luisteren. Ik voel nu meer balans en sta meer in contact met mijn gevoel. Heel fijn!

Jolanda

Een behandeling bij MOOD Shiatsu is heel prettig en fijn om te ontvangen. Mijn hoofdpijn door spanning is duidelijk verminderd. Nynke heeft het gevoel van masseren echt in de vingers. Ga het dus zeker eens ervaren.

Sandra

Nynke is een bekwame shiatsu therapeut. Past zich aan aan dat wat het lijf van de klant nodig heeft. Een ferme massage is voor mij niet altijd weggelegd, dit weet zij moeiteloos om te zetten in het minimale dat die dag nodig is. Zowel de shiatsu als de ontspanningsmassage gaan (zo nodig) in goed overleg, waardoor je weet waar aan gewerkt wordt. Voor mij een verrijking.

Nicolien

Nynke werkt intuitief waardoor ze precies weet wat er nodig is om je letterlijk beter in je vel te voelen.

Janine

Heerlijke massage gehad van Nynke! Mega ontspannen kwam ik eruit en ze verteld in het begin ook wat ze doet en gaat doen. Zeker een aanrader en kom ook zeker nog een keer terug!

Mariƫlle

Nynke is een ontzettend fijn en leuk mens. Ze weet veel en is erg ambitieus in haar vak. De praktijk is splinternieuw en heel rustgevend ingericht, je voelt je er meteen thuis en relaxed. Ik heb al meerdere massages gehad en ze overlegt altijd wat voor behandeling je wilt. Zo heb je alle ruimte om te ontdekken wat bij je past of wat je nodig hebt op die dag. Na de behandeling voel ik me altijd heerlijk ontspannen, je neemt echt een moment voor jezelf. Genieten!