De Praktijk

Vanuit eerlijkheid en vertrouwen behandel ik intuitief

MOOD Shiatsu methode

Binnen mijn praktijk wil ik vanuit vertrouwen vrouwen helpen, die opzoek zijn naar zichzelf. De massagetechniek van shiatsu is een methode die ik gebruik, zo kijken we samen waar de oplossing ligt. Ik sta naast jouw en behandel intuïtief. Visualisatie gebruik ik vanuit de massage, door aanraking, ademhaling en het bewust voelen van je eigen lichaam. Jouw lichaam, het moment en de aan- of afwezige pijnklacht bepalen wat er nodig is om de behandeling te laten slagen.

Shiatsu kun je niet altijd begrijpen dat is vooral voelen en ervaren

20230305_135135

Ontwikkeling van technieken

“Ontwikkeling van technieken en verdieping.”
Bij Bill Palmer heb ik een cursus gedaan om online mouvement Shiatsu sessies te kunnen geven. 

Deze online mouvement Shiatsu is als ondersteuning bij de behandelingen en bied de mogelijkheid om op afstand een online bewegingssessie te geven. Door de afgelopen tijd is er een mogelijkheid dat deze techniek ingezet worden, wanneer je niet naar de praktijk mag of kan komen. Doormiddel van visualisatie, beweging en strekkingen behandel je dan eigenlijk jezelf. Het doorlopen van de oefeningen doen we samen.

In februari heb ik een cursus gevolgd om het cuppen met Bella Baci cups te kunnen uitoefenen. Dit is onder anderen om spanning te verminderen en klachten op de rug, nek en schouders te behandelen. Ben je geïnteresseerd, dan vertel ik graag meer over deze techniek.

Ruimte voor ontspanning

Sinds een aantal jaar woon ik in Andelst. Dit is een dorp samen met Herveld en vlakbij Elst, Valburg en Zetten. MOOD Shiatsu opent haar deuren in een nieuwe shiatsu praktijkruimte.

Het is eindelijk zo ver. De nieuwe massagepraktijk is klaar. Aan de linkerkant (naast de garage) hebben we een hele fijne ruimte weten te creëren. Wanneer je een afspraak hebt kun je lekker even plaatst nemen in de wachtruimte, dan roep ik je wanneer het tijd is voor je massage.

20240122_154454

Collectief Alternatieve therapeuten

Vanaf 1 januari 2022 ben ik aangesloten bij het CAT, dit betekent dat ik voldoe aan de Wkkgz. Het is de meest vooruitstrevende alternatieve beroepsorganisatie van Nederland. Hierbij maak ik deel uit van een alternatief collectief waarin ik gelijkgestemden kan ontmoeten op intervisie bijeenkomsten en bijscholingsdagen.

De behandelingen worden helaas niet vergoed door de zorgverzekering.

Denk jij ook wel eens, Wie ben ik, Wat voel ik of Wat wil ik?

Ben je opzoek naar meer richting? Wil je jou zelfvertrouwen ontwikkelen? 

Ik help je meer in je kracht te staan, bewust wording, je energie in beweging zetten, door het geven van een shiatsu- of ontspanningsmassage.

Wat anderen ervaren

Bianca

Wat een fijne ervaring is het elke keer weer om bij Nynke op de stoel of tafel te mogen zitten/liggen. Je voelt je hele lichaam stromen, alle energie banen worden, zoals ik het altijd maar noem weer even op hun plaats gezet, en daarmee ook direct aangezet. Echt een aanrader om te gaan ervaren en genieten. Ik voel me na een behandeling bij Mood shiatsu weer helemaal top. Nynke analyseert voor je de behandeling gaat ontvangen heel goed waar de knelpunten zitten, en of je ergens specifiek last van hebt. Ik ben blij met Nynke als shiatsu therapeut in ons dorp.

Petra

Al jaren heb ik een gevoelige buik. Bij de eerste massage van Nynke voelde ik gelijk dat er beweging in kwam. Het is nu meer in balans, en ik voel mij energieker.

Paulien

Aandacht, voelen door aanraking, met energie als basis is hoe Nynke het omschrijft. En dat is precies hoe ik het ook ervaar. Ik kwam bij Nynke voor spanningsklachten, maar door haar therapie heb ik geleerd om naar mijn lijf te luisteren. Ik voel nu meer balans en sta meer in contact met mijn gevoel. Heel fijn!

Jolanda

Een behandeling bij MOOD Shiatsu is heel prettig en fijn om te ontvangen. Mijn hoofdpijn door spanning is duidelijk verminderd. Nynke heeft het gevoel van masseren echt in de vingers. Ga het dus zeker eens ervaren.

Sandra

Nynke is een bekwame shiatsu therapeut. Past zich aan aan dat wat het lijf van de klant nodig heeft. Een ferme massage is voor mij niet altijd weggelegd, dit weet zij moeiteloos om te zetten in het minimale dat die dag nodig is. Zowel de shiatsu als de ontspanningsmassage gaan (zo nodig) in goed overleg, waardoor je weet waar aan gewerkt wordt. Voor mij een verrijking.

Nicolien

Nynke werkt intuitief waardoor ze precies weet wat er nodig is om je letterlijk beter in je vel te voelen.

Janine

Heerlijke massage gehad van Nynke! Mega ontspannen kwam ik eruit en ze verteld in het begin ook wat ze doet en gaat doen. Zeker een aanrader en kom ook zeker nog een keer terug!

Mariëlle

Nynke is een ontzettend fijn en leuk mens. Ze weet veel en is erg ambitieus in haar vak. De praktijk is splinternieuw en heel rustgevend ingericht, je voelt je er meteen thuis en relaxed. Ik heb al meerdere massages gehad en ze overlegt altijd wat voor behandeling je wilt. Zo heb je alle ruimte om te ontdekken wat bij je past of wat je nodig hebt op die dag. Na de behandeling voel ik me altijd heerlijk ontspannen, je neemt echt een moment voor jezelf. Genieten!