Prijzen

MOOD Shiatsu biedt je deze massages

De massages worden gegeven op de massagetafel of een speciale massagestoel.
Het is fijn om makkelijk zittende kleding aan te doen, een dunne (sport)broek met een T-shirt is het meest geschikt. Bij een ontspanningsmassage gebruik ik oliën, de massage is dan op de blote huid. 

MOOD-shiatsu-mandala

Intake

De intake is altijd bij de eerste afspraak, we bespreken de wens van de behandeling en ik noteer gegevens. Na de intake volgt de 1ebehandeling/massage.

MOOD-shiatsu-hand

Flow MOOD

Flow MOOD massage wordt het meest gegeven op de massagetafel, maar ook de massagestoel is hiervoor geschikt, op deze stoel kun je heel ontspannen zitten. Het is een hele fijne manier om een gerichte behandeling te kunnen geven, bijvoorbeeld wanneer er nekpijn, rugpijn of spanning in de schouders aanwezig is. De Flow MOOD is te boeken als losse massage of in een traject van 5 behandelingen (+ 1 gratis behandeling).

MOOD-shiatsu-yin-yang

Zen MOOD

Zen MOOD massage wordt het meest gegeven op de massagetafel, dit kan voor een losse shiatsu behandeling  wanneer er een pijnklacht aanwezig is of als losse ontspanningsmassage met olie, waarbij het doel de ontspanning is en niet klachtgericht wordt behandeld of in een traject van 5 behandelingen (+1 gratis behandeling).

Mood Shiatsu op locatie

Voor bedrijven is het mogelijk om stoelmassage op locatie te boeken. Hier zal vooraf een offerte voor gemaakt worden. Neem bij vragen gerust contact op.

ANnulering

Tot 24 uur van te voren kan een afspraak kosteloos worden afgezegd. Daarna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. (Behandelingen worden niet door de verzekering vergoed)

Denk jij ook wel eens, Wie ben ik, Wat voel ik of Wat wil ik?

Ben je opzoek naar meer richting? Wil je jou zelfvertrouwen ontwikkelen? 

Ik help je meer in je kracht te staan, bewust wording, je energie in beweging zetten, door het geven van een shiatsu- of ontspanningsmassage.