Mijn Visie

Missie met passie

Luisteren naar jouw lichaam en met Shiatsu massage te helpen om jouw doel te bereiken

Mood-Shiatsu-buddha

Mijn Missie

Mijn missie is jou meer te laten luisteren naar je lichaam en door shiatsu massage te helpen jouw doel te bereiken. Ik geloof in de kracht van het lichaam en dat helende massage met name shiatsu kan helpen. Denk hierbij aan het verminderen van stress, het loslaten van spanning, het meer luisteren naar de signalen van je lichaam en daardoor klachten kunnen oplossen. Intuïtief behandelen waarbij ik energetisch contact maak en luister naar wat jouw lichaam nodig heeft. Of dat nu verlichting van pijn is of op emotioneel gebied, dat gaan we samen bekijken en ervaren.

Shiatsu als preventieve massage

Natuurlijk is voor het slagen van een behandeling veel afhankelijk van jou als persoon, het werk wat je doet, je algehele gezondheid en hoe lang een klacht aanwezig is. Toch ben ik er van overtuigd dat wanneer we samen opzoek gaan, we komen waar we naar zoeken en de balans kunnen herstellen.

Shiatsu kan ook als preventieve massage worden gegeven. Het kan klachten voorkomen, doordat je lichaam en geest in balans zijn, het sterk is en stress minder grip heeft op het lichaam. Het werkt ondersteunend en helend, het geeft je kracht en bewust wording.

Hormonale veranderingen

Veel vrouwen hebben te maken met alle ballen hooghouden, minderwaardigheidsproblemen en hormonale veranderingen, maar voelen zich daar niet in gehoord of begrepen. Herken je jezelf in een van die dingen, dan wil ik je graag helpen een verandering te brengen. Ik wil je laten inzien dat je niet alleen bent, dat er andere vrouwen zijn die dezelfde veranderingen door maken, dat je ook voor jezelf mag zorgen en het waard bent. Door massage kom je meer in je eigen lichaam en kun je makkelijker dingen verwerken en sta je in je eigen kracht.

Mijn Visie

In de toekomst wil ik vrouwen die te maken hebben met menstruatie- en/of overgangsklachten nog beter kunnen helpen. Dit komt omdat ik zelf als 35 jarige vrouw in de overgang kwam en zelf maar moest uitzoeken wat dit betekende. Er zijn wel bepaalde lotgenoten groepen, maar dat is voor de overgang in het algemeen. Niet specifiek voor vrouwen die jong in de overgang raken. Dat ik in de overgang zat werd ontdekt omdat we graag ons gezin wilden uitbreiden en ik niet zwanger raakte. Mijn humeur (MOOD) was alles behalve gezellig en ik was totaal mezelf niet meer, ik moest echt weer opzoek naar die vrolijke vrouw die ik eerder was. Ik wil graag na/bijscholing gaan volgen over de overgang, want ik denk dat dit onderwerp meer besproken moet worden en vrouwen met overgangsklachten zich gehoord en begrepen moeten voelen.

Mijn visie is om naast het geven van shiatsu, een vrouwenkring te gaan starten, wanneer er een grotere praktijkruimte is. Binnen een vrouwenkring kun je steun vinden bij andere vrouwen, maar ook herkenning en begrip. Er worden dan gezamenlijk verbindende oefeningen gedaan, mediatie en eventueel yoga oefeningen. Wat de yoga betreft zal ik me daar ook in gaan verdiepen. Hopelijk lukt dat ook met mij knie, hoe dan ook er staan mooie plannen in het vooruitzicht. Ook ik ben nog steeds op reis, ontwikkeling en visie staan dan ook niet los van elkaar en het lijkt mij mooi als jij en ik een stukje samen die reis kunnen maken, want van jou kan ik ook leren.

Mood-Shiatsu-mijn-visie

Zie mij als je gids, ik geef jouw mijn aandacht, mijn vertrouwen. Door mijn massagetechniek bewandelen we samen de weg

Denk jij ook wel eens, Wie ben ik, Wat voel ik of Wat wil ik?

Ben je opzoek naar meer richting? Wil je jou zelfvertrouwen ontwikkelen? 

Ik help je meer in je kracht te staan, bewust wording, je energie in beweging zetten, door het geven van een shiatsu- of ontspanningsmassage.