Shiatsu en ontspanningsmassage

Wat kan shiatsu voor jou betekenen

Shiatsu is een energetische drukpunt massage, waarbij ik met handen, ellenbogen en vingers druk geef op energiebanen die in het lichaam lopen. Daardoor laat je spanning los en voel je minder pijn, meer ontspanning en meer balans.

Shiatsu massage is het sturen van energie (Qi) door het lichaam. Het is in te zetten bij verschillende pijnklachten of preventief. Het helpt om energieblokkades op te heffen en het zelf genezend vermogen te activeren. Zo komen lichaam en geest weer in balans, voel je je meer ontspannen en vol energie. 

Heb je behoefte aan een massage voor ontspanning of is er een pijnklacht? Shiatsu is de techniek die ik gebruik in mijn massages

20230710_143839

Ontspan, geniet en komt tot rust

Ontspannen liggend op de massagetafel of zittend op de speciale massagestoel zal ik masseren. Ik gebruik mijn vingers en handen, maar ook armen en ellenbogen. De Shiatsu massage wordt gegeven door de kleding heen. Bij een ontspanningsmassage zal er meer ruimte zijn om echt weg te kunnen zakken in de warmte van de massage, hierbij kan er gebruik gemaakt worden van natuurlijke oliën, dit is op de ontblote huid. Heel anders dan voor een Shiatsu massage, omdat ik bij Shiatsu echt druk moet kunnen geven. Bij zowel de Shiatsu als ontspanningsmassage werk ik energetisch vanuit de Chinese geneeskunde. Tijdens de massage kan ik gebruik maken van cupping technieken, dit doe ik altijd in overleg en na uitleg.

Pijnklacht gerichte massage

Bij een pijnklacht gerichte massage zal ik je vragen om aan te geven of iets prettig voelt of juist niet. Op die manier kijken we samen wat jou in balans brengt. Deze massage is dus meer op een pijnklacht gericht, maar zeker niet minder fijn en kun je ook zeker ontspannen, alleen de intentie is anders. Pijn kan lichamelijk zijn, maar ook emotionele pijn is met shiatsu te behandelen. Wat je wens van behandeling ook is, we bepalen samen wat nodig is. Je houdt de regie over jou lichaam en geest. Tijdens de behandeling kan ik gebruik maken van cupping technieken, dit zal ik altijd in overleg doen.

 

Mood-Shiatsu-pijn-gerichte-klachten

Mood shiatsu cadeaubon

Wie ga jij binnenkort verrassen? 

Ben je opzoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef iemand  een ontspannen moment, door een shiatsu ervaring cadeau te doen. Even lekker ontspannen, genieten en relaxen.

Kies zelf een bedrag of geef een volledige behandeling. De cadeaubon is verkrijgbaar bij de praktijk van MOOD shiatsu. 

Denk jij ook wel eens, Wie ben ik, Wat voel ik of Wat wil ik?

Ben je opzoek naar meer richting? Wil je jou zelfvertrouwen ontwikkelen? 

Ik help je meer in je kracht te staan, bewust wording, je energie in beweging zetten, door het geven van een shiatsu- of ontspanningsmassage.

Wat anderen ervaren

Bianca

Wat een fijne ervaring is het elke keer weer om bij Nynke op de stoel of tafel te mogen zitten/liggen. Je voelt je hele lichaam stromen, alle energie banen worden, zoals ik het altijd maar noem weer even op hun plaats gezet, en daarmee ook direct aangezet. Echt een aanrader om te gaan ervaren en genieten. Ik voel me na een behandeling bij Mood shiatsu weer helemaal top. Nynke analyseert voor je de behandeling gaat ontvangen heel goed waar de knelpunten zitten, en of je ergens specifiek last van hebt. Ik ben blij met Nynke als shiatsu therapeut in ons dorp.

Petra

Al jaren heb ik een gevoelige buik. Bij de eerste massage van Nynke voelde ik gelijk dat er beweging in kwam. Het is nu meer in balans, en ik voel mij energieker.

Paulien

Aandacht, voelen door aanraking, met energie als basis is hoe Nynke het omschrijft. En dat is precies hoe ik het ook ervaar. Ik kwam bij Nynke voor spanningsklachten, maar door haar therapie heb ik geleerd om naar mijn lijf te luisteren. Ik voel nu meer balans en sta meer in contact met mijn gevoel. Heel fijn!

Jolanda

Een behandeling bij MOOD Shiatsu is heel prettig en fijn om te ontvangen. Mijn hoofdpijn door spanning is duidelijk verminderd. Nynke heeft het gevoel van masseren echt in de vingers. Ga het dus zeker eens ervaren.

Sandra

Nynke is een bekwame shiatsu therapeut. Past zich aan aan dat wat het lijf van de klant nodig heeft. Een ferme massage is voor mij niet altijd weggelegd, dit weet zij moeiteloos om te zetten in het minimale dat die dag nodig is. Zowel de shiatsu als de ontspanningsmassage gaan (zo nodig) in goed overleg, waardoor je weet waar aan gewerkt wordt. Voor mij een verrijking.

Nicolien

Nynke werkt intuitief waardoor ze precies weet wat er nodig is om je letterlijk beter in je vel te voelen.

Janine

Heerlijke massage gehad van Nynke! Mega ontspannen kwam ik eruit en ze verteld in het begin ook wat ze doet en gaat doen. Zeker een aanrader en kom ook zeker nog een keer terug!

Mariëlle

Nynke is een ontzettend fijn en leuk mens. Ze weet veel en is erg ambitieus in haar vak. De praktijk is splinternieuw en heel rustgevend ingericht, je voelt je er meteen thuis en relaxed. Ik heb al meerdere massages gehad en ze overlegt altijd wat voor behandeling je wilt. Zo heb je alle ruimte om te ontdekken wat bij je past of wat je nodig hebt op die dag. Na de behandeling voel ik me altijd heerlijk ontspannen, je neemt echt een moment voor jezelf. Genieten!